Vad är crossfit?

CROSSFIT ÄR EN TRÄNINGSFORM SOM ÄR STÄNDIGT VARIERAD  MED FUNKTIONELLA RÖRELSER UTFÖRDA MED HÖG INTENSITET. VI ÄR ALLA SKAPTA TILL ATT SPRINGA, PUTTA, LYFTA, DRA, KLÄTTRA, SITTA OCH STÅ HELT NATURLIGT OCH DETTA HAR VI GJORT I URMINNES TIDER, DET ÄR EN DEL AV VÅR DESIGN.

CROSSFIT TRESTAD

Den centrala uppbyggnaden av våra pass är variation. Passen varieras både i tid och i olika kombinationer av övningar. Vi blandar tyngre lyft, lättare lyft, löpning, cykling, rodd, gymnastiska övningar (kroppsvikt), hopp, klättring mm.
För att hålla koll på vår utveckling är allt vi gör mätbart, antingen med tid, antal repetitioner eller vikt. Det handlar dock ej om tävling mot varandra utan om att utmana dina egna gränser. Mätbarheten är viktig både för dig som tränande och för våra coacher, det är denna mätbarhet som bevisar att du hela tiden utvecklas.

Gemenskapen

Att vi inte bara ses någon gång i veckan på en träningsanläggning och är tjenis i omklädningsrummet, vi lever och andas tillsammans på så många andra nivåer. Träffas privat, kör extra träning, tävlar ihop, åker på resor, gör events, stöttar och hjälper varandra i med- och motgångar. Eller det där som händer efter passet, när man borde åka hem, när man borde duscha och ta lite käk, när vi istället stannar kvar och delar våra upplevelser och känslor. 

Utvecklingen

Att utvecklats både fysiskt och mentalt på ett sätt som ingen annan träningsform tidigare har gjort för dig.
Vårt syfte är att erbjuda våra medlemmar en träningsform som inte bara är utmanande och utvecklande utan även skapar en fantastisk gemenskap. Utöver bokningsbara gruppass och opengymtider håller CrossFit Trestad även events och workshops. När du tränar hos oss kommer du märka vilken stor vikt vi lägger i gemenskapen, för oss är det viktigt att vi också har kul tillsammans.

”EN SAMLINGSPUNKT DÄR ALLA ÄR VÄLKOMNA, KAN UTVECKLAS I SIN EGEN TAKT OCH DÄR GEMENSKAPEN STÄRKER OSS TILL ATT UTVECKLAS TILL DEN BÄSTA VERSIONEN AV OSS SJÄLVA.”

Glädjen, den där sjukt goa må bra känslan, när man i en mix av total utmattning och en kamp med ”ge upp-demonen” till tonerna av 3-2-1-Time ändå känner den bubblande sköna känslan av att jag fixade det fanimej samtidigt som man av ”grannen” får en uppmuntrande high-five & – Bra jobbat!

POPULÄRA TJÄNSTER

Gruppass

Personlig Träning

Personlig Programmering

Företagspass

Föreningspass

BARA DU KAN GÖRA EN FÖRÄNDRING

VERKLIGA MÄNNISKOR, VERKLIGA RESULTAT

Hos oss är individen viktigast. Det är dina mål och dina förutsättningar som ligger till grund för hela vårt koncept. Vi vill skapa mer än en plats där du som individ tränar. Vi vill skapa en gemenskap som bygger på sammanhållning. Detta görs genom vi träggas privat, tävlar ihop, utför events, åker på resor ihop och stöttar och hjälper varandra i alla lägen. Vare sig du upplever framgång eller motgång vill vi vara del av just det du upplever. Tillsammans skapar vi starka och hållbara individer.

Work

Kontakta oss gärna

Öppet

Måndag - Söndag 05:00 - 23:00

Börja din resa tillsammans med oss