Kampanjen 100% ren hårdträning uppmanar till att riktigt styrketräning handlar inte om vad du tar utan vad du ger, alltså 100%. På CrossFit Trestad står vi naturligtvis helt bakom 100% ren hårdträning!

 

Tävling! Hur snabbt klarar du 10 CHOP UP POWER BURPEES? Ge allt du har. Förutom att få en stark och uthållig kropp kan du vinna grymma priser. Kör hårt. Och rent!

 

Gör som årets ambassadörer och deltagande träningsanläggningar i 100 % ren hårdträning – Våga ta ställning mot dopning!

 

Här lär du dig övningen och hittar allt du behöver veta om årets utmaning: http://www.100procentrenhardtraning.se/uppmarksamhetsvecka…/

 

Ambassadörer för årets uppmärksamhetsvecka är inga mindre än:

 

ska%cc%88rmavbild-2016-10-10-kl-10-21-01

 

 • 49 år
 • Dansare, koreograf, sångare, visionär, inspiratör och framgångsrik crossfit atlet
 • Bronsmedaljör som masteratlet i Games 2014, Svensk mästare i både breakdance och freestyledans
 • Grundare och huvudtränare på Crossfit Solid

”Min träningsfilosofi är att främst träna för hälsan, för att fungera optimalt, men framförallt för att jag älskar att röra på mig och då är det bara 100 % ren hårdträning som gäller! Jag vill både ha en hållbar fitness på lång sikt för mig själv men även inspirera och hjälpa andra till detsamma. För en balanserad hälsa/fitness vill jag variera min träning och göra allt som jag är ämnad att göra – hoppa, springa, skjuta, dra och lyfta tungt, lätt, kort, explosivt, långt och länge. Dessutom bör träningen vara rolig och varierande samtidigt!”

 

ska%cc%88rmavbild-2016-10-10-kl-10-22-04

 

 • 35 år
 • VM-guld och EM-guld i Brasiliansk jiu- jitsu
 • Driver SPR Athlete Factory på Södermalm i Stockholm
 • Tävlat och tränat på elitnivå till och från de senaste 7 åren
 • Tidigare jobbat som PR-konsult i modebranschen

”Min träningsfilosofi är enkel och utan krusiduller. Jag vill att träning ska vara rolig och utmanande! Att det ska handla om rörelseglädje och att komma i kontakt med sin kropp och vad den faktiskt är kapabel till och menad för. Träning är en fantastisk stressreducerare, något som kan vara svårt att hitta på så värst många ställen i vardagen och i dagens samhälle”

 

ska%cc%88rmavbild-2016-10-10-kl-10-22-57

 

 • 29 år.
 • Elitaktiv inom styrkelyft: 1 VM-guld, 1 VM-silver, 3 EM-guld, 1 EM-brons och 11 SM-guld.
 • Driver eget företag som tränare och föreläsare. Håller i workshops och utbildningar inom träning framförallt styrkeutveckling

”Min träningsfilosofi – 100 % Ren Hårdträning för mig går ihop med min filosofi i stort ”Offra Inget – Vinn Allt” som belyser det värdefulla i att hitta vägar där träning och vägen mot måluppfyllelse är genuin. Inom ramen av det accepteras inte otillåtna preparat eller genvägar. Jag viger en otrotsbar övertygelse om att alla människor bär på en egen unik urkraft att lyfta sig själv och det är det som räknas på riktigt. 
Projektet 100 % Ren Hårdträning och antidopingfrågan i stort är viktig för mig ur flera aspekter men om jag ska lyfta något så är det att potentialen till stordåd träningsmässigt finns inom oss alla, det ”handlar inte om vad du tar, utan om vad du ger” och det talar så tydligt att något ytterligare blir överflödigt. Var sann, var på riktigt, var rädd om din kropp och möt den unika urkraft som du rent naturligt har inom dig.