I helgen har det tävlats i Solid Fitness Challenge på Stockholms Stadion. Lisa, Jessica och Jonas lyckades kvala in till tävlingen efter tre kvalwodar som genomfördes tidigare under sommaren.

 

Jessica och Jonas tävlade i dam-och herrklassen 35+ och Lisa i damer 40+. På lördagen utfördes event 1 till event 3. På söndagen utförde alla tävlande event 4 och event 5 där sedan en första “cut” kom (16 bästa i Indiviual och M/F35+ samt 8 bästa i M/F40+). Klarade man denna “cut” så var man vidare till semifinal och event nr 6. Efter event 6 gjordes ytterligare en “cut” inför finalen (8 bästa i Individual och M/F35+ samt 4 bästa i M/F40+). Jonas var 2 poäng från finalen och slutade på en 9:e plats. Jessica tog sig till final och slutade totalt på en åttondeplats. Lisa bevakade finalplatsen på sin fjärdeplats och väl där krossade hon finalwoden och knep åt sig en tredjeplacering!

 

Vi tackar för allt stöd och support från medlemmar, vänner och familj, ni är guld värda!!

 

FullSizeRender 8    IMG_2545

 

För mer info om tävlingen besök http://www.solidfitnesschallenge.com/ eller deras facebooksida https://www.facebook.com/solidfitnesschallenge/

Helgens workouts såg ut så här:

 

event 1 event 2

event 3 event 4

event 5 event 6

event 7