Några stora förändringar är på gång med CrossFit Trestad.

Jag, Jonas Holmin, kommer satsa full ut på CrossFit Trestad i form av gruppträning och personlig träning och har därmed avvecklat mitt delägarskap hos Active. På årsmötet för föreningen ställde jag frågan om jag fick gå vidare med CrossFit Trestad in i bolagsform och beslutet som röstades fram där är att föreningen avslutas och CrossFit Trestad lever vidare som ett bolag.

För att kunna utveckla vår fantastiska träningsform i rätt riktning så kommer vi att flytta till nya lokaler på ca 300kvm från och med 1 oktober 2015. Här kommer det finnas möjlighet till bokningsbara gruppass samt open gym. Vi kommer utveckla våra pass vilket gör stegen tydligare att gå från nybörjare till mer erfaren medlem. De olika stegen kommer ha en programmering som är byggd på att utveckla dig som medlem.

Nya lokaler på ca 300kvm vid Hojums industriområde i Trollhättan!

 

I dagsläget kommer det inte vara någon skillnad med träningsmöjlighet, vi kommer att fortsätta med våra pass där vi är idag och era nuvarande träningskort fungerar som vanligt. Jag kommer däremot även att kunna erbjuda rena CrossFit-kort från och med nu. Dessa kort gäller endast CrossFit och har en prissättning utifrån hur det ser ut med träningsmöjligheter idag. För mer info om kortvarianter eller hur ni går tillväga för att skaffa er ett CrossFit-kort ber jag er att kontakta mig på plats, ringa mig på 0766-35 35 03 eller maila mig på jonas@crossfittrestad.com.