Hej på er!

Dagarna rullar på och vi närmar oss juli månad. Från och med 13 juli kommer vi starta upp med några pass i en lokal brevid vår framtida lokal. Dessa pass kommer att gå parallellt med de pass som finns till förfogande idag och kommer att bokas via appen Wodconnect. Under juli månad har du möjlighet att träna på just dessa nya pass helt gratis, det enda du behöver göra är att få klart ditt medlemskort som du visar vid varje träningstillfälle.

Hur fixar jag mitt kort? – Genom att klicka på länken för ett av kortalternativen, beskriva vilket kort du vill ha och vilket typ av kort du haft tidigare (om du varit tidigare medlem på Active) samt skriva ned dina uppgifter med namn, adress, tel, epost mm.

Behöver jag göra något mer? – Nej, så länge du skriver med din mailadress så kommer jag se till att du får möjligheten att skapa ett konto på Wodconnect (gratis) så att du har möjlighet att se dages pass, registrera dina resultat samt boka dig på pass.

 

Har du några frågor om tidigare kort, t ex om du förskottsbetalat ditt kort, så hör du bara av dig på jonas@crossfittrestad.com eller ringer på 0766-353503

 

Ha en riktigt trevlig kväll i det fina vädret!

Vi ses snart i boxen!

Med vänlig hälsning, Jonas

 

årskort tiokort hemsidan (kopia)