Hej på er!

Vet att många av er har väntat på klara besked om vad som gäller med korten och jag hoppas att jag kommer med tydliga besked här.

Den tidigare infon har kunnat tolkas på olika sätt vilket lett till en del missförstånd och oklarheter. Nu har CrossFit Trestad och Active mötts i frågorna kring korten på bästa sätt och följande är det som gäller.

För dig som har ett Activekort idag kan du göra skiftet till ett CrossFit Trestadkort så att det börjar gälla från och med 1 aug. Ditt Activekort kan sägas upp men du betalar till och med 28/6 vilket ger dig träningsmöjlighet på Active julimånad ut.

*Autogiro – Har du autogiro idag och vill säga upp ditt kort så kommer du oavsett bindningstid att kunna säga upp det med sista dragning 28/6 vilket ger träning julimånad ut.

*Förskottsbetalade kort – Har du redan betalat ditt kort kontant så kommer du kunna säga upp det. De månader som eventuellt är kvar är inget som påverkar dig som kund utan det löses mellan CrossFit Trestad och Active internt.

*Klippkort – Har du ett klippkort idag som är förskottsbetalat så är det samma sak som gäller för dig som för ”Förskottsbetalade kort”

 

De pass som idag finns tillgängliga för Crossfit på sommarschemat ändras, ändringen gäller mån – tis – ons från 17.00 till kl 19.00. Passen på dessa dagar startar alltså kl 19.00. CrossFit Trestad siktar på att utöka möjligheten med pass från och med 1 juli.

 

Har du några fler frågor kring kort eller framtiden så är ni naturligtvis varmt välkomna att kontakta mig på jonas@crossfittrestad.com eller på 0766-353503.

crossfit-trestad-facebook-logga