VÄLKOMMEN TILL GEMENSKAPEN

SOM NY MEDLEM

NO SWEAT INTRO

Som ny kund så startar du din resa hos oss genom ett No Sweat Intro. Detta innebär att du bokar en tid med någon av våra coacher och sitter ned i ca 15-20min och berättar om din träningsbakgrund, varför du vill träna hos oss och vad du vill uppnå med din träning. När vi har en bild av vart du vill med din träning kan vi bättre guida dig till ett upplägg som passar dig bäst. Efter ditt “No Sweat Intro så bokar vi en On-Ramp för att bedöma ditt fysiska nuläge och ta reda på vilken nivå just Du skall börja på och det sker med en egen coach, 1-on-1 (PT).

 

6 WEEK CHALLENGE

Vår 6 Week Challenge riktar sig till dig som villa ha en Kick Start och vill som vill ”komma igång igen” eller till dig som vill ha självförtroende i att just Du faktiskt kan göra en livsstilsförändring. I 6 veckor tränar du tillsammans i grupp med andra som likt dig har bestämt sig. Vi har en träningsplan som går hand i hand med ett kostprogram som är tänkt att ge dig den där skjutsen som påbörjar din förändring. Det är ingen ”Quick Fix” eller något som av sig själv blir bestående efter dessa 6 veckor men du kommer antingen, kliva av med verktygen för att själv kunna fortsätta med din nyvunna motivation och inspiration, eller fortsätta in i ett medlemskap med fortsatt coachning genom ett No Sweat Intro.

 Kostprogrammet består av recept på frukostar, mellanmål, luncher och middagar med guidning på vad, mängd och hur du skall göra. Då vi alla är olika i både kroppsform och bakgrund sker justeringar individuellt och i enskilda samtal. För att se att vilken utveckling du haft under våra 6 veckor så mäter vi dig vid uppstart av kursen, för en referens, samt vid avslut.

NO SWEAT INTRO

Muntlig träff där du beskriver dina mål. Här sätter vi en plan för dina första månader.

ON-RAMP

Fysisk genomgång för att ta reda på hur du rör dig och vilken nivå du idag bemästrar.

Medlemskap

Gruppass/ PT/ Individuell programering utefter den nivå just du håller.

 

6 Week challenge samtal

Muntlig träff där du beskriver dina tankar om vad du söker i en “kickstart” / “nystart” samt får information om nästa kursstart och dess upplägg.

6 Week challenge kurs

Målsamtal och mätning för referens inför kursen samt kursstart, delsamtal i mitten av kursen (i grupp) samt ett avslutande samtal med mätning för genomgång av resultat.

NÄSTA STEG

Efter avslutad kurs kan du gå vidare och fortsätta den fina vana du börjat skapa genom att ta steget in till medlemskap.

 

 

Work

Kontakta oss gärna

Öppet

Måndag - Söndag 05:00 - 23:00

Börja din resa tillsammans med oss