VÄLKOMMEN TILL GEMENSKAPEN

BLI MEDLEM

SOM NY MEDLEM

Startar du din resa hos oss genom ett “NO SWEAT”-Intro. Detta innebär att du bokar en tid med någon av våra coacher och sitter ned i ca 15-20min och berättar om din träningsbakgrund och varför du vill träna hos oss. Vi kommer berätta mer om hur upplägget fungerar hos oss och hur vi jobbar för att få till rätt träning för just Dig. Efter ditt “NO SWEAT”-Intro så bokar vi en assessment (1195:-, 1-2 tillfällen) för att bedöma ditt fysiska nuläge och se om det är områden som behöver stabiliseras upp samt för att veta vilken nivå just Du skall börja på. Därefter börjar din träningsresa med 3st 1-on-1 sessions (1195:-) innan du går vidare till gruppklasser, personlig träning eller skräddarsyr just ditt upplägg.

NO SWEAT INTRO

Muntlig träff där du berättar mer om dig och varför du vill träna hos oss. Vart du vill komma med din träning och vad det betyder för dig. Här sätter vi upp en plan för dina första månader.

ASSESSMENT

Vi träffas och testar din fysik för att få en så bra bild av din fysiska förmåga som möjligt. Finns det någon obalans i kroppen, hittar vi den under detta möte. Du får även ett individuellt träningsprogram vid denna träff.

 1 ON 1 SESSIONS

Nu börjar ditt medlemskap. Vi bokar in 3 stycken PT-tillfällen á 30 minuter. Vi fokuserarar under dessa tillfällen på att öva teknik och ger dig en så stabil grund som möjligt att stå på. Nu börjar din resa…

Work

crossfit trestad

Öppet

Måndag - Söndag 05:00 - 23:00

Börja din resa tillsammans med oss