Träning och program

Gruppass

Vi erbjuder en mängd gruppass på såväl morgon, lunch samt kväll. Dessa pass är skapta för att alla skall kunna vara med. Ingen lämnas utanför och passen är utformande för att du på individ nivå skall utvecklas på ett hållbart vis.

Personliga program

Våra personliga program skapas av erfarna coacher och är speciellt anpassade för just dina förutsättningar och mål. Vi har en tät kontakt under programmens gång och ser till att du får de bästa möjliga förutsättningarna att nå dit du vill.

företagspass

Att skapa en hållbar medarbetar är viktigt för både arbetsgivare och arbetstagare. Vi kan med våra program skapade för företag hjälpa er att skapa de bästa förutsättningarna för effektiva och hållbara medarbetare. Dessa pass anpassas i både upplägg och tid.

resor

För oss är träningen bara en del av upplevelsen. Vi vill skapa en gemenskap som sträcker sig längre än det som upplevs på gymmet. Resor är en del av det arbetet. Våra resor skapas utifrån gemenskapen i fokus. Vi reser, äter, umgås och tränar tillsammans i en trevlig miljö.

Pass och individuell träning

Vi vill erbjuda dig de bästa förutsättningarna för att lyckas. I våra program har du alltid tillgång till alla pass samt träning i vår Open gym del som innefattar allt som behövs för att lyckas med din funktionella träning. Vi har även en stor uteplats där du ges möjligheten att träna i utemiljö.

Gruppass

Våra gruppass är ett perfekt sätt att få sin träning gjord tillsammans med andra. Gemenskapen som snabbt bildas är något som många beskriver som en unik känsla och något som ger drivkraft till vidhålla sin kontinuitet. Alla gruppass är coachledda och du kommer genom din On-Ramp ha kunskap om vilken nivå du tränar på vid varje pass. Klasserna är mindre till antal för att alla skall bli sedda och coachade utifrån deras nivå.

open gym

Som medlem har du tillgång till gymet mellan 05.00-22.00 genom ett personligt inpasseringsystem. Du kan alltså få din träning gjord även om det för tillfället inte är ett bokningsbart gruppass på schemat. På Open Gym tränar du fortfarande enligt vår gruppmodell Level Method eller en egen programmering som är godkänd av coach.

OLY-pass

Våra Oly-pass är gruppass som inriktar sig enbart på de olympiska lyften Ryck (Snatch) och Frivändning med stöt (Clean & Jerk). Dessa pass är teknikorienterade och fokus är att få lära sig rörelserna, förfina rörelserna och bemästra tekniken före belastning.

 

Personlig träning

Ett effektivt sätt att anpassa träningen efter dina unika förutsättningar är att träna utifrån ett program som är speciellt anpassat utifrån dina förutsättningar och mål. Vare sig du är helt ny eller erfaren kan dessa tjänster hjälpa dig att nå dina mål.

Personlig träning pt (1-on1)

Att träna individuellt med en coach är det mest effektiva sättet att få resultat som både blir hållbart och mest säkert. Tillsammans med din coach sätter du upp vart du vill nå med din träning och bygger sen ett paket efter det. Friheten med PT är att du kan skräddarsy din träningsvecka efter hur ditt livspussel ser ut, varje vecka måste inte se likadan ut. Passen är 30´- eller 50´ minuter långa då att bättre kan passa in i din vardag.

PT (Small group)

På samma effektiva sätt som en individuell träff kan du dela din upplevelse med en kompis, partner eller någon som också vill få mer tid med coach. Även om ni har likadana mål så kommer rörelser och belastning styras efter den nivå ni individuellt håller. Maxantal 3 personer.

individuell programmering

För dig som har kunskapen, disciplinen och viljan att sköta din träning själv och som vill ha guidning för att uppnå dina specifika mål så är detta alternativet något för dig. På samma sätt som PT sätter du dig ned med coach och beskriver vart du vill med din träning, coach ritar sedan upp ditt program i en app där du kan följa varje veckas programmering, logga hur din träning går och även diskutera och ställa frågor till coach online.

Anpassade pass

Vill du erbjuda dina anställda den bästa möjligheten att bygga en hållbar individ för både privatliv och arbetsliv? Vi erbjuder pass speciellt anpassade för dig och dina anställda.

Företagspass

Att träna individuellt (1-on-1) med en coach är ett effektivt sätt att bygga din grund att stå på inför gruppassen samt att nå just dina mål inom träning. Tillsammans sätter vi mål för vad du vill uppnå- det kan handla om att bli trygg inför passen, starkare, snabbare, uthålligare eller kanske siktar du mot ett specifikt lopp eller tävling? Innan träningen börjar gör vi en assessment för att se din fysiska status. Vi mäter rörlighet, funktion, styrka och kondition och analysen utgår från de specifika mål som du har. Utifrån dina resultat programmerar din tränare ditt träningsprogram så att det är helt anpassat för dina behov med syfte att skapa de bästa förutsättningar för dig att nå dina mål. Ett träningsupplägg där du är själv med tränaren är ett fantastiskt rolig och effektivt sätt att jobba mot dina mål och passar alla – helt oberoende tidigare träningserfarenhet!

Föreningspass

Ett alternativ till personlig träning är Personlig Tärning Small Group. Här har du möjlighet att träna med någon som du redan idag tränar med, har du idag ingen träningskompis så sätter vi tillsammans ihop en grupp på upp till 3 personer. Ett roligt alternativ där du som individ i en liten grupp fortfarande får mycket feedback från tränaren, samtidigt  som ni i gruppen motiverar och pushar varandra. Passar lika bra för dig/er som vill komma igång med träningen som för dig/er som har träningsbakgrund och kanske siktar mot en specifikt mål.

Work

Kontakta oss gärna

Öppet

Måndag - Söndag 05:00 - 23:00

Börja din resa tillsammans med oss