2011-07-14

Tjänster

Gruppass

Hos Crossfit Trestad har du möjlighet att träna gruppass. Passen är skalade så att alla kan vara med och träna på alla pass. Det spelar ingen roll om du är helt ny inom Crossfit eller erfaren, våra pass är strukturerade så att alla kan vara med och träna.
Är det första gången du vill testa på Crossfit har du naturligtvis möjligheten att komma och testa. Vi kommer att guida dig som är ny till att gå vår Crossfit Intro för att du skall få en bra grund att stå på inför framtida pass.

OLY-pass

Utöver våra ordinarie Crossfitpass har vi även Olympic Lifting där vi enbart går igenom teknik och styrka för Snatch och Clean & Jerk. Är du ny så har du alla möjligheter att gå på dessa pass och lära dig från grunden utifrån dina egna förutsättningar. För dig som är mer erfaren så har du chansen att finslipa tekniken och samtidigt fortsätta bygga styrkan för framtida PB´n.

Open Gym

Du som årskortsmedlem har förmånen att kunna träna när du vill genom ett inloggningssystem som är kopplat till dig personligen. Kortet kommer att plockas ut genom en deposition på 100 SEK. Borttappat kort debiteras med dessa 100 SEK. Vid uppsägning av kort lämnas deposition tillbaka.

Personlig Träning

Individuellt

Att träna individuellt (1-on-1) med en coach är ett effektivt sätt att bygga din grund att stå på inför gruppassen samt att nå just dina mål inom träning. Tillsammans sätter vi mål för vad du vill uppnå- det kan handla om att bli trygg inför passen, starkare, snabbare, uthålligare eller kanske siktar du mot ett specifikt lopp eller tävling? Innan träningen börjar gör vi en assessment för att se din fysiska status. Vi mäter rörlighet, funktion, styrka och kondition och analysen utgår från de specifika mål som du har. Utifrån dina resultat programmerar din tränare ditt träningsprogram så att det är helt anpassat för dina behov med syfte att skapa de bästa förutsättningar för dig att nå dina mål. Ett träningsupplägg där du är själv med tränaren är ett fantastiskt rolig och effektivt sätt att jobba mot dina mål och passar alla – helt oberoende tidigare träningserfarenhet!

Small Group

Ett alternativ till personlig träning är Personlig Tärning Small Group. Här har du möjlighet att träna med någon som du redan idag tränar med, har du idag ingen träningskompis så sätter vi tillsammans ihop en grupp på upp till 3 personer. Ett roligt alternativ där du som individ i en liten grupp fortfarande får mycket feedback från tränaren, samtidigt  som ni i gruppen motiverar och pushar varandra. Passar lika bra för dig/er som vill komma igång med träningen som för dig/er som har träningsbakgrund och kanske siktar mot en specifikt mål.

Personlig programmering

För dig som känner att du har disciplinen och vill sköta största delen av din träning själv så är detta ett alternativ för dig! Tillsammans med din tränare sätter du upp de mål du vill nå. Innan träningen börjar analyserar vi dig för att stämma av din status på rörlighet, funktion, styrka och kondition, analysen byggs på de specifika mål som du har. Efter analysen så sätts träningsprogrammet för att ta om hand om de resultat vi fått i analysen och tar sikte på de mål du satt upp. Du träffas inte lika ofta med din tränare som under personlig träning. För mer information eller bokning av din kostnadsfria konsultation maila Jonas här

Assessment

Genomgång av rörlighet och funktion av din kropp. För att öka förutsättningarna till en hållbar utveckling behöver du balansera din kropp. Vi testar höger-/vänster-/fram-/bak-sida för att se till att din utveckling skall bli så bra som möjligt.

Företagspass

Hos Crossfit Trestad kan du skräddarsy din önskan om träning med företaget. Du har möjlighet till stående pass på specifika tider, enstaka pass eller en kick off. För mer info om upplägg och prisbild ber vi dig kontakta Jonas på jonas@crossfittrestad.com

Föreningspass

Även som förening har du möjlighet att skräddarsy träningen för just ditt lag/din verksamhet. För mer info och prisbild ber vi dig kontakta Jonas på jonas@crossfittrestad.com