Gruppträning

Tycker du om att träna tillsammans med andra så är våra gruppass något för dig. Är du helt ny till CrossFit så guidar vi dig till att efter din assessment och Introkurs gå vidare med 1-on-1 session och kanske börja mixa detta med våra Basicpass, allt för att du skall vara trygg med att du tränar från just Din nivå. Vår Introkurs leder dig till en fördjupad kunskap i de grundläggande momenten i CrossFit samt förståelse för hur vi bygger på olika pass. Våra Basicpass är inriktade till moment som är med i Introkursen och på dessa pass är inte övningar som “kipping” pull ups, handstand walk, snatch, muscle ups etc med men vi bygger styrka och teknik för att ta oss dit i framtiden.

 

Vi har även Olympic Lifting där vi enbart går igenom teknik och styrka för Snatch och Clean & Jerk. Är du ny så har du alla möjligheter att gå på dessa pass och lära dig från grunden utifrån dina egna förutsättningar. För dig som är mer erfaren så har du chansen att finslipa tekniken och samtidigt fortsätta bygga styrkan för framtida PB´n.

 

Alla våra pass är anpassningsbara efter egen förmåga och det spelar ingen roll om du är äldre eller yngre, större eller mindre, van eller ovan vid träning. Funktionell träning är något som vi alla kan utföra och ha nytta av, det handlar om vilket syfte vi har med vår träning.

 

CrossFit är en fantastisk träningsform som leder till glädje, utveckling och resultat.

 

grupptraning1